Welke dienstverlening kan ik nog meer leveren? Dat is de vraag die al tijden door mijn hoofd gaat.

Deze keer geen blog maar even wat gedachtenspinsels op het scherm en de aankondiging van de volgende HBC bijeenkomsten. En vooral dat laatste ben ik heel trots op.
Zoals eerder gemeld is voor de vakantie de eerste HBC bijeenkomst geweest en dat was een groot succes. Op basis daarvan ga ik nu verder met deze bijeenkomsten en op verzoek door heel het land.

Enkele quote's van de deelnemers:

'Leuke, leerzame, informele bijeenkomst met mensen waarvan je veel dingen herkent!'
'Leuk, leerzaam, inspirerend, bijzonder, warm, herkenning, verbinding, een begin van een mooie reis'
'Heerlijk ontspannen om gelijkgestemden te ontmoeten en echt met elkaar te praten.'
Zoals je kunt lezen een uitdaging ook voor mij om weer een aantal mooie bijeenkomsten te faciliteren. Zonder jou kan ik het niet doen.

Wat zijn HBC bijeenkomsten?

Een kringgesprek waarbij in vertrouwen dingen gezegd, verteld of gevraagd worden. Ervaringen met elkaar gedeeld worden. Respect voor elkaar en vooruit kijken. Wat kun je met je hoogbegaafdheid doen. Er is eigenlijk geen agenda, de agenda wordt vanzelf duidelijk door de inbreng van iedereen.

Hoeveel mensen kunnen deelnemen?

Minimaal 4 en maximaal 8 tot 12 deelnemers, afhankelijk van de locatie.

Voor wie?

Voor volwassenen die hoogbegaafd zijn of het idee hebben dat zij hoogbegaafd zijn. Je hoeft niet te zijn van Mensa. Als mijn website jou aanspreekt en je jezelf herkent, ben je van harte welkom.

In wat voor locatie wordt de HBC bijeenkomst gehouden?

Een rustige ontspannen omgeving, in een afgesloten ruimte. Dus zo min mogelijk prikkels van buitenaf.

Wanneer en waar worden de bijeenkomsten gehouden?

 

Op dit moment zijn er geen data beschikbaar.

Ik heb je hulp nodigDienstverlening

Ik heb je nodig om nog beter te kunnen bepalen waar ik jou mee kan ondersteunen.

Ik wil je dan ook vragen om in de reactiebox hieronder aan te geven wat je eventueel mist, waar de blogs over zouden moeten gaan of iets anders.

Daarnaast ben ik van plan om een jaarprogramma te gaan organiseren. Een jaar lang met een groep van maximaal 10 mensen een reis maken in jouw ontwikkeling. In grote lijnen zal het een combinatie zijn van één op één gesprekken, maar ook groepsbijeenkomsten en een aantal bijzondere bijeenkomsten ondersteund door andere experts. Dit jaarprogramma begint in iedergeval met een KernTalenten analyse zodat het hele programma helemaal op jou kan worden afgestemd.

Ik zou graag willen weten of je dat mooi vindt en dan, zo ja, waarom en zo nee, waarom niet en hoeveel geld zou jij hier voor over hebben.

Tot slot

Deel dit gerust met mensen waarvan je denkt dat zij er ook iets aan hebben, laat je antwoorden op mijn vragen achter en meldt je aan voor de HBC bijeenkomsten.