Meer rust in je hoofd en weten hoe je met je hoogbegaafdheid kunt omgaan

Ook dat kun jij bereiken als je weet:

  • hoe jij je nieuwe "talent" kunt inzetten
  • wat je valkuilen zijn
  • dat je jezelf mag zijn

Lijkt dat je wat?

Download als eerste mijn gratis e-book "9 stappen in jouw zoektocht naar hoogbegaafdheid". Klik hiervoor op het boek aan de rechterkant van de pagina.

  • Om gewoon jezelf te kunnen zijn, zonder dat je je anders moet voordoen dan je eigenlijk bent;
  • Om te weten dat jij gewoon niet goed functioneert op die "gezellige" verjaardagsfeestjes
  • Om te accepteren dat jij anders bent dan andere 98% van de bevolking

Je moet jezelf wel leren kennen, bereid zijn jezelf te ontdekken en je omgeving te laten weten en zien wie je bent, pas dan kun jij zijn wie je bent met je nieuwe talent.

  • Heb je op dit moment een probleem met je eigen functioneren?
  • Is het probleem URGENT genoeg, zie je geen andere uitweg meer?
  • Ben je bereid in jezelf te investeren en de verandering aan te gaan?

Pas als je op alle 3 de vragen met overtuiging JA kunt zeggen, ben ik bereid om jou te ondersteunen en te begeleiden op weg naar je ware zelf.

Michiel:
Na een burn-out, wat later een bore-out bleek te zijn, kwam ik terecht bij een psycholoog. De gesprekken die volgden waren intensief en vergden veel energie maar ik had niet het gevoel dat ik vooruit kwam. Het kostte uiteindelijk meer dan het opleverde.
Via een collega ben ik toen uiteindelijk bij Jan terecht gekomen. Wat een verademing! De gesprekken met Jan waren ook zeker intensief maar leverden juist veel energie op. Prikkelend, confronterend maar tegelijkertijd altijd opbouwend en verrijkend.
Het was Jan die mij wees op het feit dat ik wellicht hoogbegaafd zou zijn. Wat volgde was een intensieve herontdekking van mijzelf, een zoektocht naar wie en wat ik eigenlijk ben. Jan heeft mij daar uitstekend bij begeleid.

Wil jij ook jezelf "her-ontdekken"?

Door middel van een coachings-traject kan ik je hier mee helpen.

Marcel:
Tijdens een aantal coaching sessies heb ik Jan leren kennen als een gedreven en doortastende coach.
Vrij snel in de gesprekken weet hij de belangrijke punten te analyseren, je een spiegel voor te houden en door te dringen tot de kern van je coachvraag. Daarnaast geeft Jan je handvatten waar je als vervolg op de gesprekken praktisch mee verder kunt.
Kortom een prima coach die je in je waarde laat, en niet onbelangrijk, een coach met gevoel voor humor.

Voor wie:

Zelfstandig ondernemers die willen werken aan hun ontdekking van het hoogbegaafd zijn, of de problematiek die hierdoor is ontstaan. Daarnaast kan ik je begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling, welke los kan staan van hoogbegaafdheid. Zakelijke aspecten, levensthematieken en alle andere vragen die je hebt waar je graag met een coach over zou willen praten. Ik begeleid ook hoogbegaafde ondernemers in het stappen zetten in hun onderneming.

Voor opdrachtgevers ondersteun ik managers en medewerkers die of zelf hoogbegaafd zijn of hoogbegaafde medewerkers hebben en coach ik managers en medewerkers op het gebied van performance management. Hoe kun je nog beter je talenten inzetten. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als manager en ben ervaringsdeskundige op het gebied van hoogbegaafdheid. Daarnaast begeleid ik startende managers in alle uitdagingen die je ontdekt als je begint met managen. Uiteraard coach ik ook hoogbegaafde managers en medewerkers met de problematiek van hoogbegaafdheid op de werkvloer.

Over Jan Everts (1964):

Hoogbegaafd, hooggevoelig, veelzijdig, vader van 3 zonen en 1 dochter, humor en een positieve inslag. Bovendien wil ik graag anderen laten meedelen in mijn kennis en ervaringen. Ik behandel je met respect, laat je in je waarde en ik kijk en zie je zonder oordeel.

Zelf heb ik pas op latere leeftijd ontdekt dat ik hoogbegaafd ben. Toen begreep ik pas waarom ik mij altijd anders dan anderen heb gevoeld en heb gedacht dat ik gek was. Niemand begreep mij en ik begreep vaak de ander niet. Ik hoorde er gewoon niet bij. Ik heb zelf zoveel ruimte ervaren vanaf het moment dat ik wist dat ik hoogbegaafd was, en dus niet gek was, of toch wel een beetje? 🙂 Maar het was geen gemakkelijke weg.

Leuk dat je weet dat je hoogbegaafd bent, maar dan begint het pas. Vele puzzelstukjes vallen in elkaar. Vragen heel veel vragen. Wie ben ik, wie was ik. Waarom ben ik hoogbegaafd? Ik zou willen dat ik het niet was.

Een korte opsomming van de vele vragen, gevoelens en gedachten die ik heb gehad en nog steeds heb.

LET OP: Ik geen personal coaching meer!