Het is weer blogtijd, maar ik heb geen onderwerp. Beter gezegd ik kan niet kiezen. Er gaan zoveel ideeën rond in mijn hoofd maar er komt er geen één uit.

Volgens mij een probleem waar veel hoogbegaafden last van hebben. Stress. Meestal lukt het mij wel met een deadline, maar deze keer lijkt dat dus ook niet te werken.

Ik kan een blog schrijven over de artikelen die verschijnen over de media aandacht over het leerstelsel, over de problematiek op de werkvloer en nog zoveel andere dingen, maar …. ik kan niet kiezen.

Writers-block? Ik weet het niet. Het lukt mij gewoon niet.

Ik kan je verzekeren dat dit niet lekker voelt, maar aan de andere kant heb ik ook te accepteren dat het zo is. Ik kan wel alles uit de kast halen om toch een onderwerp te kiezen, maar dan ga ik voldoen aan de druk die ik zelf opwerp, 'het moet wel af zijn voor de lezers'. Maar deze keer laat ik het er gewoon zijn. Dan maar een keer geen blog, althans geen specifiek blog. Ik ben ook maar een mens.

Het is en wordt nu meer een gedachtenspinsel.

Ik ben benieuwd hoe jullie met deze problematiek omgaan, maar ook welke onderwerpen jullie graag willen lezen in de volgende blogs.

Lekker kort dus deze keer. Nog een fijne zondag en laat je reactie dus even achter.