Testimonials

Wat klanten zeggen over hoogbegaafdencoach.nl
Jan zit in zijn niche als hoogbegaafdencoach helemaal op zijn plek. Hij kan hoogbegaafden veel bieden, echt een stap verder helpen. Jan is goudeerlijk, recht door zee, heeft compassie, een hooggevoelig inlevingsvermogen, en hij zorgt voor de nodige humor om een sessie luchtig te maken. Jan snapt als HB-er dat je niet zit te wachten op sessie na sessie, waardoor je meteen kan doorst(r)omen naar de essentie. Dat scheelt veel tijd.
Roosmarijn
Jan is een integere en gulle man! Vanuit zijn eigen ervaring met hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit heb ik prettig met hem kunnen sparren. Hij stelt veel vragen en zet je aan het denken.
Ilona Kuis
De support die Jan geeft is oprecht en gaat verder dan de boekjes die vol clichés staan met woorden als kansen, uitdagingen, etc. Jan denkt met je mee en reikt creatieve suggesties aan. Ook weet hij je te motiveren alle moderne middelen maximaal te benutten. Prima vent.
Edwin
Tijdens een aantal coaching sessies heb ik Jan leren kennen als een gedreven en doortastende coach.
Vrij snel in de gesprekken weet hij de belangrijke punten te analyseren, je een spiegel voor te houden en door te dringen tot de kern van je coachvraag. Daarnaast geeft Jan je handvatten waar je als vervolg op de gesprekken praktisch mee verder kunt.  Kortom een prima coach die je in je waarde laat, en niet onbelangrijk, een coach met gevoel voor humor.
Marcel Vonhof
Ik heb Jan leren kennen als een betrokken coach die feilloos weet door te dringen tot de kern van de zaak.
Door zijn ongedwongen, humoristische en ook confronterende manier van coachen heeft Jan mij veel inzicht gegeven in mijn eigen functioneren.
De coachingsgesprekken waren vaak intensief maar leverden altijd nieuwe inzichten en energie op!
Michiel van de Pol